Nyereményjáték

A 2014 augusztus 8.-i sorsolás eredménye

jegyzőkönyv letöltése

Gratulálunk a nyerteseknek!

A TÁRGYNYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA

A nyereményjátékot a Kotta és Könyv Kiadó Kft. szervezi. Jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban:Szabályzat) a Kotta és könyv Kft. (a továbbiakban: Szervező) által a meghirdetett "Könyvespolc" Nyereményjátékra (továbbiakban Játék) vonatkozik. A Szervező kijelenti, hogy az általa meghirdetett jelen Játék nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV törvény hatálya alá. A jelen játékszabályzat a játék teljes időtartama alatt elérhető a www.kottaeskonyv.hu oldalon.

A nyereményjáték egy promóciós játék, mely a magyarországi jogszabályoknak megfelelően kerül lebonyolításra. A nyerés kizárólag a véletlenen és szerencsén alapul, de mivel a részvétel és a nyerési esély ingyenes, szerencsejátéknak nem tekinthető.

A nyereményjáték kiküldési időszakát (2014. szeptember.1. és 2015.augusztus.31 között) követően tárgy nyereményeket sorsolunk ki a játék résztvevői között. A nyeremények személyi jövedelemadóját és a kapcsolódó járulékokat a nyertes nyilatkozata alapján fizetjük be az adóhatóságnak a kifizetéskor érvényben lévő adójogszabályok szerint. A Fődíjak (arany kódok közül) és az egyéb nyeremények (arany,ezüst kódok) sorsolására 2015. szeptember. 22 –én 10:00 órakkor kerül sor Dr. Mátó Zsolt Közjegyző Siófoki irodájában (8600 Siófok, Sió utca 10/A) a közjegyző jelenlétében. A nyertes sorsjegyek számai a sorsolást követően 7 napon belül megtekinthetőek lesznek a www.kottaeskonyv.hu internetes oldalon.


A tárgynyeremények a következő díjakból állnak:


ARANY NYEREMÉNY-KÓD

1. Tablet 60.000 Ft értékben

2. Karóra 30.000 Ft értékben


ARANY és EZÜST NYEREMÉNY-KÓD

3. 1 Belépő 2fő részére a Miss Hungary 2016 választásra és meghívó a MISS V.I.P. partyra ahol megismerkedhetnek, barátkozhatnak, bulizhatnak Magyarország legszebb lányaival! 1X2fő ! 10.000 Ft értékben

4-8. 8 X 24-es csomag Heineken sör 8X 6.000 Ft. összesen 48.000 Ft értékben


Minden meghirdetett díjra 1 nyertes és 1 pótnyertes sorsjegy kerül kisorsolásra. A nyeremény kiadása iránti igény a sorsolástól számított 90 napig áll fenn, ezt követően a nyertes sem a nyereményre, sem pedig bármiféle kompenzációra nem tarthat igényt. Amennyiben a nyertes a szóban forgó 90 nap alatt nem veszi át nyereményét, a pótnyertes jogosult átvenni a díjat.

A nyereményjáték elsődleges célja termékeink népszerűsítése és előfizetői, megrendelői táborunk növelése.

A nyereményjátékban internetes termékmegrendelés, vásárlás útján lehet részt venni.

A részvétel elengedhetetlen előfeltétele a jelen szabályzat alapos elolvasása; minden esetben úgy tekintjük, hogy a játék résztvevői a szabályzatot internetes vásárlás előtt elolvasták. A résztvevők az interneten történő vásárlással elfogadják a jelen szabályzatot. A nyertesek bizonyos adatait (név, címből a helységnév) a nyertesek listájában, valamint a sorsolás eredményéről közzétett tájékoztatásainkban nyilvánosságra hozhatjuk a nyertesek előzetes hozzájárulásával.

A nyereményjátékban csak olyan nagykorú, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akivel szemben kizáró ok nem áll fenn. A játékban a Kotta és Könyv Kft, Upmann S.R.O , Istar-Freya Kft .Cardnet. Zrt. tagjai, megbízottai, alkalmazottai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685§ b. pontjában meghatározott hozzátartozói nem vehetnek részt.

A nyereményjáték Magyarország területén zajlik, így abban részt venni csak Magyarország területén érvényes lakcímmel lehetséges.

A promóciós játékot mindenféle szavatosság, garancia vagy más kötelezettségvállalás nélkül nyújtjuk és az alkalmazandó jogszabályok által megengedett legnagyobb mértékben kizárjuk a felelősségünket mindazon károkért, jogkövetkezményekért és követelésekért (ideértve a közvetett, a következményi és a véletlenszerű károkat is), melyek a promóciós játék üzemeltetésével, felfüggesztésével, idő előtti befejezésével vagy lebonyolításával kapcsolatban merülhetnek fel.

A nyereményjáték sorsolás előkészítésével és menetével kapcsolatban bármilyen kérdés esetén a résztvevők rendelkezésére áll ügyfélszolgálatunk a kottaeskonyvkft@gmail.com e-mail címen.

A különböző nyereményjátékok nyerteseinek listáját kérésre elküldjük, amennyiben valamely résztvevő a sorsolást követően egy megcímzett és felbélyegzett boríték megküldésével ezt kéri az ügyfélszolgálatunktól.


A Tárgynyeremény sorsolásos JÁTÉK MENETE

A Szervező tárgynyeremény sorsolásos játékot hirdet a Szervező által www.kottaeskonyv.hu oldalon létrehozott honlapon.

A részvétel a honlapon történt bármelyik termék megrendeléshez és kifizetéséhez kötött. A honlap web-áruház kínálatából a vevő 1 vagy több termék vásárlásakor jogosult a vásárolt termékek értékétől függően 5.000 forintonként ezüst nyeremény-kódot vagy 10.000 forintonként arany nyeremény-kódot kapni a termékek mellé. A nyereménykódok vesznek részt a tárgynyeremény sorsolásos játékban. A nyereménykódok számát többszörözni lehet a honlapon futó "Könyvespolc" játékfelületen ha vevő növelni kívánja a nyerési esélyeit. Ha a vevő úgy dönt, a "Könyvespolc" játék lehetőséget ad, hogy a vásárláskor kapott nyereménykódok száma véletlenszerű játék keretei között növekedjen vagy csökkenjenek, de minden esetben, ha a „könvvespolc” játékban, nem sikerül többszörözni a nyereménykódok számát a vevő akkor is kap legalább 1 ezüst nyeremény-kódot, tehát nem veszítheti el a lehetőséget a tárgynyeremény sorsoláson való részvételben! A tárgynyeremény játékot több üzletben kihelyezett "Könyvespolc" internet kioszkon” is lehet folytatni ugyanezekkel a feltételekkel.


VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

A megrendelést a beérkezéstől számított 30 munkanapon belül teljesítjük, amennyiben ez technikai okok miatt nem lehetséges, akkor levélben értesítjük. Ha a termék egyáltalán nem felel meg az elképzeléseinek, akkor a sértetlen terméket a kézhezvételtől számított 4 héten belül visszavesszük.

A szállítás utánvételes küldéssel vagy Cardnet ajándékkártyás fizetés után történik.